Nyheter om förändringar i API:et

Företag och privatpersoner kan använda Trafikanalys statistik via öppna data och använda den för att utveckla nya produkter och tjänster. Data om statistiken kan föras över via vårt API.

Alla våra produkter är olika och innehåller olika variabler och data. Ibland behöver vi göra förändringar i variabelnamn eller lägga till fler, för att utöka datamängden. Om sådana förändringar sker, så kan det påverka framtagna tjänster eller produkter.

Det finns inga krav på att du måste anmäla dig för att få använda data via vårt API, men vi rekommenderar att du prenumerera på förändringar i det. På så sätt kan vi på ett enkelt sätt informera dig om förändringar som eventuellt skulle kunna påverka din tjänst eller produkt.

Ta del av tidigare utskick som gjorts

Fyll i formuläret nedan så får du information när förändringar sker.

Prenumerera på information om vårt API

* obligatoriska fält

Vänligen, godkänn vår hantering av personuppgifter innan du skickar in din ansökan.

Du kan när som helst ta bort dig från vår prenumerationslista genom att klicka i foten på ett av breven du får eller ta kontakt med oss. För information av vår hantering av personuppgifter, vänligen besök, https://www.trafa.se/om-oss/om-webbplatsen/behandling-av-personuppgifter/

Vi använder Mailchimp för att skicka ut information. Genom att prenumerera så godkänner du att din information kommer att lagras hos Mailchimp. Läs gärna mer om Mailchimps hantering av personuppgifter (på engelska).